TANKOVÉ PIVO
Základem hladinky je čepování piva na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna nepřesahující okraj sklenice.
0,47
l
Jako šnyt označujeme menší míru piva s větším podílem krémovité pěny, která dodává pivu jemnější říz a uchovává jej delší dobu čerstvé.
0,3
l
Mlíko říkáme půllitru husté, krémové pěny. Oproti hladince nebo šnytu je nasládlejší, a bývá proto oblíbené zejména u žen.
0,47
l
Menší verze klasické hladinky, je čepována na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna nepřesahující okraj sklenice.
0,3
l
Kus poctivé práce sládků stojí i za recepturou Kozla Černého, který je jedním z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších tmavých piv na světě. Díky originální kombinaci čtyř sladů vás potěší na jazyku jemnou chutí s karamelovým nádechem a na pohled svou krásnou rubínovou barvou.
Obsah alkoholu: 3.8 %
Slad: světlý plzeňský slad, bavorský slad, karamelový slad, barevný slad
Chmel: Premiant
Na náš originál jsme hrdí už od roku 1842. Za jeho chuť vděčíme nejen stále stejnému, unikátnímu postupu vaření piva, ale i těm nejlepším surovinám.
Základem hladinky je čepování piva na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna nepřesahující okraj sklenice.
0,47
l
Jako šnyt označujeme menší míru piva s větším podílem krémovité pěny, která dodává pivu jemnější říz a uchovává jej delší dobu čerstvé.
0,3
l
Mlíko říkáme půllitru husté, krémové pěny. Oproti hladince nebo šnytu je nasládlejší, a bývá proto oblíbené zejména u žen.
0,47
l
Menší verze klasické hladinky, je čepována na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna nepřesahující okraj sklenice.
0,3
l
Nemůžete se rozhodnout mezi naší tankovou jedenáctkou a černou desítkou?
Proto pro Vás máme znamenitou kombinaci jemné hořké chuti světlého a karamelových tónů černého piva v jedné sklenici, pivo je čepováno ze ¾ světlého a z ¼ černého, vizuálně je pivo krásně odděleno a tím získalo své charakteristické pojmenování Řezané!
V podělí 3.2. a v úterý 4.2. bude restaurace z důvodu sanitace uzavřena.
Ve středu 5.2. bude klasicky otevřeno od 11:00.
Děkujeme za pochopení, tým Holešovské Kozlovny.